Fastighetsskötsel

En välskött utemiljö är viktigt för trivseln. Man får bara en chans att göra ett första intryck, och eftersom utomhusmiljön alltid är det första man möter spelar den en stor roll för helhetsintrycket. Det handlar dels om att skapa en miljö som är vacker för ögat, där häcken är ansad och gräsmattan välklippt, men lika mycket om rent praktiska saker som exempelvis att snön är undanröjd så det går att ta sig fram. Alla miljöer har sina unika behov. Vilka har ni?

Teckna ett skötselavtal!

Behöver ni någon som tar ansvar för trädgårdsskötsel och utemiljö? Vi är experter på fastighetsskötsel och kan hjälpa er med utomhusskötseln för alla årstiders behov, från gräsklippning till snöröjning och maskinsopning. Vi skapar ett vackert och välskött yttre och är alltid flexibla för era önskemål.

Vi utför fastighetsskötsel åt olika bostadsbolag i Helsingborg med omnejd. När ni tecknar ett skötselavtal med oss sköter vi den yttre miljön, som bland annat:

Gräsklippning

Är gräset alltid grönare hos grannen? En välskött gräsmatta ger ett vackert intryck, men gräs växer snabbt och gräsklippning tar både tid och energi. Vi hjälper er att hålla gräsmattan snygg, oavsett om den är stor eller liten.

Häckklippning

Svårt att få häcken rak? Att häcken är klippt är förstås viktigt för det estetiska intrycket, men det kan också handla om praktiska anledningar, som till exempel att inte skymma sikten vid en utfart. Vi ser till era behov och hjälper er att få en snygg och välskött häck.

Snöröjning

Att gräset växer kan man vara säker på, men när det gäller snö är det svårare. Den kommer när den kommer. Ibland i stora mängder, ibland inte alls. När ni tecknar ett skötselavtal med oss hjälper vi er med snöröjningen.

Trädbeskärning

Är det dags för träden att beskäras? Träd kan behöva beskäras av flera olika anledningar, inte minst för att behålla en snygg form, men också på grund av exempelvis skador eller för att ta bort grenar som växer åt fel håll. Vi hjälper er med trädbeskärning så att träden håller sig snygga och välskötta.

Maskinsopning

Grus som ligger där det inte ska ligga ger ett ostädat intryck. Med maskinsopning hjälper vi er att hålla ytorna städade.

"För oss är Örestad Farmartjänst en mycket bra samarbetspartner som levererar med kvalitet efter våra önskemål"

Driftschef Hans Lundgren Crendo Fatsighetsförvaltning

Adress:

Depågatan 104

254 64 Helsingborg

Telefon:

042-156300

0702-94 80 22

Stolta sponsorer av:

Produced by Sveabyrån