Mark & Anläggning

Örestads Farmartjänst utför de flesta arbeten inom mark och anläggning. Med vår hjälp slipper du långa väntetider och krångel. Vi kommer gärna ut till dig och ser på riktigt hur arbetet kommer att behöva utföras innan en offert ges.

Vi utgår från Helsingborg men åtar oss gärna arbete i Landskrona och Höganäs med omnejd.

Behöver du hjälp med arbeten som dränering, stensättning eller plattläggning? Tveka inte att kontakta oss med din förfrågan så ser vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Dränering

Dags för dränering? Dränering kan vara ett omfattande arbete som man kanske helst skulle slippa, men det är också ett viktigt arbete för den som vill slippa framtida bekymmer. Vi hjälper dig med planering och utförande så att du kan luta dig tillbaka utan att behöva tänka på de praktiska detaljerna. Enkelt och smidigt.

Plattläggning

Plattläggning är en snygg lösning för att ge trädgården, uteplatsen eller uppfarten ett lyft. Du har möjlighet att skapa ett personligare utseende med hjälp av olika plattor eller mönster. När det gäller plattläggning är det av stor vikt att underarbetet blir rätt gjort, detta för att undvika att plattorna flyttar sig på grund av tjäle. Vi hjälper dig med din plattläggning!

Stensättning

Stensättning runt rabatterna eller kanske en liten stenmur vid tomtgränsen? Stensättning ger många möjligheter att skapa snygga och personliga detaljer för gård och trädgård. Vi hjälper dig med olika typer av stensättning. Hur vill du ha det? Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig!

"Med hjälp av Framartjänst får ni helt enkelt saker och ting gjorda"

Adress:

Depågatan 104

254 64 Helsingborg

Telefon:

042-156300

0702-94 80 22

Stolta sponsorer av:

Produced by Sveabyrån